dilluns, 20 de febrer de 2017

Assemblea d'AMPA de Girona del dissabte 4 de març a Quart (de 9h30 a 14h)

PROGRAMA
9h30. Benvinguda i cafè
10h a 11h. Tindran lloc dos tallers simultanis:
ESPAI SECUNDÀRIA: Innovem ja? - taula rodona amb la participació de la plataforma Inspira Secundària (www.inspirasecundaria.org) per incidir en el debat i engrescar la renovació pedagògica a Secundària. Per saber-ne méswww.inspirasecundaria.org/wiki/Projecte_Pedagògic
ESPAI INFRAESTUCTURES: Barracons fins quan? Amb la presentació d'un vídeo sobre centres en barracons a Girona per les AMPA que hi han participat. L'objectiu és posar el debat a l'agenda política de forma urgent.
11h. Esmorzar

11h30 a 13h. Taula rodona sobre SEGREGACIÓ ESCOLAR amb un ponent de luxe: Xavier Bonal, professor del Departament de Sociologia de la (UAB) i Special Professor of Education and International Development a la Universitat d'Amsterdam. Dirigeix el grup de recerca Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS) de la UAB i ha estat membre de la xarxa d'experts en Ciències Socials i Educació de la Comissió Europea (NESSE). Especialista en sociologia de l'educació i política educativa, ha publicat extensament en aquest àmbit i és consultor de diverses administracions públiques i d'organismes internacionals. 
Si voleu saber més sobre el seu treball:
Municipis contra la segregació escolar. Sis experiències de política educativa local, director de l'estudi, Fundació Jaume Bofill, 2012 (enllaç)
La segregació escolar i la crisi, entrevista a TV3, 2013 (enllaç)
Educació, pobresa i desigualtats en un context de crisi, amb Adrian Zancajo, Departament de la Vicepresidència, Economia i Hisenda, 2016 (enllaç)
13h. Assemblea FAPAC Girona
Aprovació de la memòria 2016 | Ratificació de la Junta Territorial | Torn obert de paraula
 14h. Cloenda

Per qüestions d'organització, us preguem que ompliu aquest formulari confirmant la vostra assistència i indicant a quin dels dos tallers us agradaria participar, abans del 28 de febrer.

IMPORTANT: Hi haurà SERVEI DE MONITORATGE GRATUÏT per la mainada, per a tothom que ho necessiti. Si és el vostre cas, és molt important que ho indiqueu al formulari dinscripció i l'envieu abans del 28 de febrer. 

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada