dilluns, 20 de març de 2017

Extraescolar de Robòtica

Des de l'AMPA us transmetem la informació que ens arriba de l'empresa encarregada de la gestió de l'activitat extraescola de Robòtica:
 
Benvolguts,

En primer lloc, vull demanar-vos disculpes en nom de tot l'equip de Innova't Educació per no poder disposar abans del nou portal web de seguiment de les extraescolars. Us faig saber que des d'avui, ja podeu visitar els vídeos mensuals a les activitats al vostre propi espai a la nostra web, i no cal que aneu al Canal del Youtube a cercar els vídeos corresponents a les vostres activitats.

Si us adreceu a innovateducacio.cat veureu a la part superior el menú. En l'apartat EXTRAESCOLARS si passeu el ratolí per sobre se us obrirà el desplegable, del qual n'heu de clicar SEGUIMENT DE LES EXTRAESCOLARS i accedireu al portal on apareixerà la vostra escola o centre. El cliqueu i allà hi trobareu els vídeos mensuals de resum que els educadors i educadores elaboren cada mes de les activitats al vostre centre.

Aprofito l'avinentesa per fer-vos arribar la difusió d'un projecte que des de Innova't Educació ens fa especial il·lusió compartir, el projecte de micromecenatge dels Innova't Virgins, l'equip de l'escola Francesc Cambó de Verges que ha guanyat la possibilitat de participar al campionat mundial de VEX EDR i que cerca finançament per poder costejar-s'ho. Us adreço a la seva pàgina web per si esteu interessats en saber-ne més i fer-hi algun donatiu.

Donar-vos les gràcies una vegada més per la confiança dipositada en els nostres serveis i convidar-vos a fer-nos arribar qualsevol suggeriment referent a les activitats i el seu seguiment.
Salutacions,

Héctor Martínez
Innova't Educació
Tel. 627 370 922
www.innovateducacio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada