Consell Escolar

En aquesta pàgina anirem publicant les informacions més interessants que s'hagin parlat durant el Consell Escolar.Consell Escolar del 29/1/20

- Jornada de portes obertes pel futur P3: es farà el dia 29 de febrer i es demana la participació de l’AMPA. Aquest any el cens és de 47 pel que s’hauran d’aplicar els barems per a garantir que hi hagi una línia en cada centre.

- Jornada de pares: es proposa el 7 de març al matí, en cas de pluja es faria el dia 21. Es vol continuar amb pintura o jardí botànic i es demana la col·laboració de l’AMPA en el material necessari i en l’esmorzar.

- Aprovació de normatives del centre. En aquest punt s’aprova que en les sortides en que el transport el paga el Consell Comarcal i l’AMPA que fins ara es consideraven gratuïtes per als alumnes. Els alumnes no socis de l’AMPA hauran de pagar el cost que l’AMPA paga pel transport (1€/alumne).

- L’AMPA informa que aquest any no es farà el Pati de Tallers, es va fer una festa per inaugurar l’escenari del pati tranquil on es va aprofitar per a recaptar fons per la Marató. Ja es compta la col·laboració per a la jornada de pares (material i esmorzar).

- Per part de l’Ajuntament s’informa que properament s’instalarà un Banc de l’Amistat al pati tranquil. Ja tenen l’empresa contractada per a la reposició de tela asfàltica i neteja de canaleres i teulats, així com per a la neteja de vidres. Es preveu fer més alta la tanca entre el pati tranquil i la pista per a evitar les entrades al centre durant les hores de tancament (es produeix vandalisme).

Resum Consell Escolar 13 de febrer 2017

  • Sortides
Es presenten CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA. En unes setmanes seleccionaran 3 nens de cada classe de cicle mitjà i superior i després encara faran una altra selecció.
La selecció es realitzarà per personal intern (Marvi) i personal Extern (altres professors d’institut o pares) per tal que la tria sigui més objectiva.
Dates del certamen: 15 de març si es presenten a Comarca Selva o 28 de març si es presenten a Comarca Gironès.
CANT CORAL serà el 7 de  Març 2017
JORNADES ESPORTIVES el 28 d’abril 2017
NIT A L’ESCOLA: Cicle Inicial dies 19-20 Maig i Cicle mitja i 5è dies 5-6 Maig ( Es reserven 2-3 Juny  per pluja o inconvenients)
NOVETAT: La jornada de pares (Pintura) serà el 8 d’abril per Primària i el 22 d’abril per Infantil.
JORNADA DE PORTES OBERTES PER LES NOVES INSCRIPCIONS 18-02-2017
  • Ajuntament
L’accés ÚNIC de l'escola serà per la porta de la pista i l’accés en cotxe serà el mateix tant per entrar com per sortir. Aquest canvi s'està endarrerint perquè no han pogut acabar de fer les obres al pàrquing.
 

1 comentari:

  1. Benvolgudes,

    Els resums dels CEC d'aquest curs 20/21 on els podem trobar?

    Moltes gràcies.

    ResponElimina