Extraescolars


L'AMPA ofereix activitats extraescolars en horari de MIGDIA i TARDA. Totes les extraescolars comencen el mes d'OCTUBRE i finalitzen el MAIG.
En el formulari d'inscripció de setembre NOMÉS s'han inclòs aquelles extraescolars on hi queden places lliures, a excepció de DANSA URBANA (una novetat d'última hora) i LA CAPSA MÀGICA que, per aquestes activitats extraescolars s'obren les inscripcions aquest setembre . 
Aquesta inscripció de setembre és oberta a TOTES les famílies: per a les nouvingudes, per a les que ja us heu inscrit a alguna extraescolar però en voleu afegir una altra o per les que us decidiu a últim moment... ARA TOTES us podeu inscriure!
Les famílies que vau fer les inscripcions al juliol NO CAL QUE LES REPETIU! 
Tenim NOVETAT D'ÚLTIMA HORA! EXTRAESCOLAR DE DANSA URBANA (HIP-HOP i FUNKY) impartida per Lluís Burch (professor de dansa urbana). S'ofereix els dilluns al migdia pels alumnes de 1r Primària fins a 6è de Primària. Tota la informació properament a la web de l'escola, apartat AMPA.
En el cas de TEATRE, ja s’ha arribat al nombre màxim d’alumnes per sessió. Però es permeten noves inscripcions perquè hi ha l’opció de poder desdoblar grup en el cas d’arribar al nombre suficient d’alumnes. Per tant, els alumnes inscrits durant aquest mes de setembre estaran en llista d’espera fins a saber el nombre total d’inscrits (quan s’acabi període d’inscripcions del setembre).
Extraescolar de ROBÒTICA: pels inscrits durant el mes de setembre, l'empresa aplicarà un increment de 10€ en el primer rebut, en concepte de matrícula.
Les extraescolars de MIGDIA es realitzaran respectant l'horari de menjador, per tant, els alumnes d'Infantil 4 fins a 2n de Primària faran l'activitat de 13:30h a 14:30h. Els alumnes de 3r de Primària fins a 6è de Primària, ho faran de 12:30h a 13:30h. Els alumnes d'Infantil 3 queden exclosos de les extraescolars del migdia ja que després de dinar fan la migdiada.
Les extraescolars de la TARDA s'inicien a les 16:30h però l'hora de finalització és diferent en funció de l'activitat escollida: Escola Esportiva (17:45h), Mecanografia (17:30h) i Pintura-Dibuix (18h), La capsa màgica (18:00). Cal que portin BERENAR.
Podeu trobar tota la informació de cada extraescolar (què es farà, horari, preu...) clicant aquí.
El període d'inscripcions és fins el dia 20/09/2023!
Aquesta inscripció no garanteix la plaça. Cal arribar a un nombre mínim d'alumnes per cada extraescolar. En el cas que en aquest procés de prenscripció no arribem al nombre mínim d'alumnes, ens reservem el dret d'anul·lar-la.
Us informem que les vostres dades seran incloses als fitxers de la comissió d'extraescolars només amb finalitat informativa.CONTACTE: Per qualsevol dubte o qüestió relacionada amb les activitats extraescolars, les famílies podeu contactar amb la Comissió d'Extraescolars de l'AMPA mitjançant el correu electrònic: extraescolarspompeu@gmail.com

3 comentaris:

  1. Em podeu dir en que consisteix la capsa màgica? Gràcies

    ResponElimina
  2. Bon dia, podeu, si us plau, enviar un correu electrònic a extraescolarspompeu@gmail.com? Allà us n'informaran detalladament. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  3. En aquesta mateixa pàgina hi hem penjat una presentació amb tota la informació detallada. Esperem que us sigui d'utilitat. Qualsevol altre dubte, estem a la vostra disposició. Gràcies pel vostre interès.

    ResponElimina