dilluns, 19 de febrer de 2018

Col·labora amb l'AMPA!!!

Benvolgudes famílies,

L’AMPA és un espai que us ofereix a totes les famílies una oportunitat única per participar en la vida del centre educatiu i en l’educació que reben els nostres fills. El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa. Des de l’AMPA i exercint diferents responsabilitats -econòmiques, legals, laborals i personals- les famílies podem influir en l’educació de tots els alumnes i en la bona marxa de l’escola.

Des de la Junta de l’AMPA de l’Escola Pompeu Fabra us animem a participar activament en l’AMPA de la nostra escola. A l’AMPA sempre cal gent motivada i amb ganes de treballar, ja sigui com a membre de la Junta Directiva, formant part d’alguna Comissió de treball o bé col•laborant en els diferents actes que s’organitzen al llarg del curs!!!
Us adjuntem un breu escrit amb l'activitat de l'AMPA de la nostra escola i a continuació teniu un formulari que us demanem que empleneu:
 
Recordeu que a través de l'AMPA podeu contribuir a la millora de la qualitat del sistema educatiu públic i de les condicions d’escolarització dels i les alumnes del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada