divendres, 18 de maig de 2018

Pressupostos Participatius 2018


Benvolgudes famílies,
Aquest estiu 2018 estan previstes les obres per construir els nous lavabos i recanvi de finestres de l’escola tal i com es va decidir en els pressupostos participatius de l’any passat.
Novament, aquest any des de l’AMPA hem presentat propostes d’inversions als Pressupostos Participatius 2018 de l’Ajuntament del poble per tal de fer millores per als nostres infants.
Enguany només és possible una sola intervenció per edifici. Per aquest motiu, des de l’AMPA s’ha presentat la proposta de seguir canviant finestres del Pompeu Fabra (acció que considerem molt necessària) i, per altra banda, també s’ha demanat la construcció d’un parc infantil-juvenil al parc Vaux Sur Mer ( pavimentació de la zona de les cistelles de bàsquet, construcció d’un skate parc i d’altres aparells )
És per això que demanem el vostre suport durant les dates en que s’obrin les votacions, prioritzant el canvi de finestres de l’escola.
Ambdues propostes tenen un pressupost de 50.000 euros cada una. Recordeu que es poden triar diferents propostes però el conjunt de totes elles no pot superar l’import de 150.000 euros.
Poden votar totes les persones majors de 18 anys empadronades al poble.
El proper 19 de maig a les 9 del matí es farà una sessió informativa de totes les propostes a la sala Fontbernat.
El període de votacions s’iniciarà el 28 de maig i finalitzarà el 17 de juny.
Es podrà votar a l’Ajuntament durant els matins de dilluns a divendres. A les tardes i
els dissabtes al matí es podrà votar a la biblioteca. Només cal dur el número de DNI.
Us animem a tots a participar i a que animeu a participar a tothom!!!

Junta de l’AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada